“INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS”

Σχετικά με τη δράση

Παγκοσμίως έως το 2050, θα πρέπει να τραφούν επιπλέον 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι και αυτό απαιτεί 70% περισσότερο κρέας και γάλα. Η αυξημένη ζήτηση στο μέλλον για κτηνοτροφικά προϊόντα, εξαιτίας της αύξησης των εισοδημάτων, του πληθυσμού και της αστικοποίησης, θα οδηγήσει σε τεράστια αύξηση των απαιτήσεων πόρων τροφοδοσίας …. Διάβασε περισσότερα

Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V-A “Ελλάδα-Ιταλία” 2014 – 2020

Το πρόγραμμα Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία είναι ένα πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας που στόχο έχει να βοηθήσει Δημόσιους και τοπικούς φορείς να αναπτύξουν διασυνοριακά έργα και πιλοτικές ενέργειες και να δημιουργήσουν νέες πολιτικές, προϊόντα και υπηρεσίες, με απώτερο σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών… Δείτε περισσότερα

Οι Εταίροι

Chamber of Arta

www.e-artas.gr

Project manager: Athanasia Diamantopoulou

e-mail : innotrition@e-artas.gr

University of Ioannina

www.uoi.gr

Project manager: Ioannis Skoufos

e-mail : jskoufos@uoi.gr

University of Bari Aldo Moro

www.uniba.it

Project manager: Angela Gabriella D’Alessandro

e-mail : angelagabriella.dalessandro@uniba.it

Institute of Sciences of Food Production

www.ispacnr.it

Project manager: Angela Cardinali

e-mail : angela.cardinali@ispa.cnr.it

Επικοινώνησε μαζί μας

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινώνησε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα, και θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό
Top